top of page

Novo pri Naturi Siberici

Našo ponudbo smo osvežili in obogatili z novimi izdelki, ki so namenjeni negi suhe in občutljive kože.


Dnevna in nočna krema z mandžursko aralijo sta namenjeni negi suhe in izsušene kože. Mandžurska aralija s svojimi adaptogenimi lastnostmi pomladi in učvrsti suho ter ohlapno kožo. Vrača ji prožnost in gladi gube, po uporabi postane koža lepa in žametno mehka.


Dnevna krema vsebuje tudi zaščitni faktor 20, ki kožo varuje pred škodljivimi sončnimi žarki in dehidracijo. Dnevna krema z rožnim korenom ščiti in vlaži občutljivo kožo. Krema se takoj po nanosu vpije v kožo, ta je potem mehka in navlažena. Rožni koren je prav tako znan po odličnih adaptogenih lastnostih. Kožo učinkovito ščiti pred negativnimi vplivi iz okolja, ter jo naredi mehko in gladko. Obilica njegovih aktivnih sestavin, kot so rosavin, rosarin in rosin, učinkovito upočasnjujejo proces staranja. Krema vsebuje zaščitni faktor 20, ki kožo ščiti pred škodljivimi sončnimi žarki in izsušitvijo.


Fluid za čiščenje suhe in občutljive kože nežno in učinkovito odstranjuje ličila ter mehča in vlaži kožo.


Bogata krema za roke s sibirskim ginsengom in šisandro ima posebno formulo, ki zgladi in učvrsti občutljivo kožo na rokah ter ji povrne prožnost.

Balzam za gladke pete in stopala zmehča suhe in razpokane pete ter otrdelo kožo. Med divjih čebel naredi kožo gladko in deluje kot odlično naravno vlažilno sredstvo. Olje sibirskega bora učinkovito nahrani in obnavlja poškodovano kožo za lepa in mehka stopala.


Razveselite in nahranite svoje telo z izjemnimi darovi narave! Izdelke poiščite v naši spletni prodajalni in poslovalnicah Drogerije TUŠ.

Top novice
Pretekle objave
Iskanje po ključnih besedah
No tags yet.
bottom of page