top of page
natura siberica 1370 x 370 a.jpg

Piškotki

 

Zakaj so piškotki potrebni? 

 

Ponudnik Gastlog d.o.o. (v nadaljevanju: ponudnik) na spletnem mestu www.gastlog.si uporablja spletne piškotke (v nadaljevanju: piškotki). Piškotki so tekstovne datoteke, ki se ob obisku spletnega mesta shranijo na uporabnikovo napravo, s katero je uporabnik dostopal do spletnega mesta. Ob ponovnem obisku spletnega mesta lahko ponudnik dostopa do podatkov na uporabnikovi napravi, ki so se zbrali s pomočjo piškotkov.

 

Ponudnik s pomočjo piškotkov zagotavlja boljše in uporabniku bolj prijazno in prilagojeno delovanje in prikazovanje spletnega mesta, obenem pa mu piškotki pomagajo pri analizi uporabnikov in pri beleženju obiska (statistični nameni) ter za bolj učinkovito oglaševanje.

 

Piškotki oziroma podatki, zbrani z njihovo pomočjo, sami po sebi ne omogočajo identifikacije uporabnika v smislu zakonodaje o varstvu osebnih podatkov in z njimi ni mogoče ugotoviti, za katero konkretno osebo gre. Dovoljenja za namestitev piškotkov lahko uporabnik kadarkoli nastavi tudi v svojem spletnem brskalniku, ki ga uporablja za dostop do spletnega mesta www.gastlog.si.

 

 

Seznam piškotkov

 

Ime piškotka                                                        Namen                                                                Izvor

_utma, __utmb, _utmc, _utmz                       Statistika ogledov spletne strani                   Google Analytics

 

 
Onemogočanje piškotkov

 

Uporabnik lahko dovoljenja za namestitev piškotkov nastavi in kadarkoli spremeni, prilagodi ali prekliče v svojem brskalniku, s katerim dostopa do spletnega mesta. Informacije o nastavitvah za piškotke (za različne spletne brskalnike) so na voljo na spodnjih povezavah: 

 

 

 

 

Če piškotke izključite, bodo nekatere možnosti spletne strani onemogočene.

Onemogocanje piskotkov
bottom of page