top of page
Special superfood

Obiščite uradne strani

  • Facebook Black Round

SPECIAL  - SUPERFOOD

 

Zahodna proizvodnja se je desetletja usmerjala v množično pridelavo namesto v kakovost živil, zato ima hrana, ki jo uživamo nizko energetsko vrednost.

 

Superživila so rastline, ki rastejo na čistih in praviloma odročnih predelih, ki so bogati z minerali. Gre za izjemno odporne rastline, ki vsebujejo zajetne kombinacije mineralov, vitaminov, aminokislin in posebnih snovi za prenavljanje, pomlajevanje, dolgoživost, razstrupljanje telesa ter gradnjo imunskega sistema.

 

Superhrana je skupina energijsko in hranilno bogatih živil, ki v zadnjem času postajajo vse bolj dostopna in imajo neverjeten potencial prehranske vrednosti in zdravilnih učinkov. Ajurveda in tradicionalna kitajska medicina jih uporabljata že več tisoč let.

 

Special superfood vsebuje bogat prodajni program superživil najboljše kakovosti. Zajema tako posamezne izdelke, kot tudi mikse. Special je linija izdelkov, ki sodobnemu človeku ponuja vrhunska superživila, ki zagotavljajo optimalno podporo telesu.

 

Special superfood so izdelki visoke kvalitete, saj so pridelani brez kemije, pobrani pravočasno, predelani brez visoke temperature in zaščiteni pred oksidacijo. Linija Special superfood poskrbi za odpornost, povečuje energijo, čisti organizem, povečuje libido, poskrbi za sprostitev in osvežitev telesa.

bottom of page