top of page
  • Facebook Black Round
natura siberica zelisca 1a.jpg

Obiščite uradne strani

NATURA SIBERICA  -  NARAVNA KOZMETIKA IZ SIBIRSKIH ZELIŠČ IN RASTLIN

 

 

Natura Siberica predstavlja celovito linijo naravnih kozmetičnih izdelkov iz divjih sibirskih zelišč in rastlin, kiso se tamkajšnjim podnebnim razmeram prilagodile tako, da so razvile izjemne antioksidativnelastnosti in visokozaščitne učinkovine. Vsa zelišča so negojena in jih ročno oberejo avtohtona sibirska plemena, ki s tem preživljajo svoje družine.

 

Natura Siberica z osnovno sestavino vseh izdelkov – izjemno negovalnim oljem sibirskega bora –odlično neguje in vlaži kožo in lase. Ne zakrije vaša narave, temveč jo napolni z izjemno življenjsko energijo. Brez nevarnih kemičnih sestavin. Kvaliteto izdelkov potrjujeta evropska certifikata ekološke kozmetike ECOCERT in ICEA.

 

Najboljša naravna in ekološka kozmetika leta 2012 (zmagovalka na svetovno znani kozmetični razstavi Cosmoprof).

LITTLE SIBERICA  -  NARAVNA OTROŠKA KOZMETIKA

 

 

Little Siberica je naravna otroška kozmetika, primerna za dojenčke od prvega dne, ko jih starši želimo oviti s toplino, ljubeznijo in skrbno nego, ter za starejše otroke, ko jih želimo zaščititi tudi pred negativnimi okoljskimi vplivi. Linijo sestavljajo izdelki iz certificiranih organskih izvlečkov divjih sibirskih zelišč in rastlin, ki negujejo tako novorojenčkovo kožo in lase kot tudi nežno čistijo lase in zobe večjih otrok.

 

Strokovnjaki iz Nature Siberice so ustvarili izdelke, ki so varni, naravni in čisti, kar potrjuje tudi certifikat COSMOS-standard AISBL ICEA.

 

Little Siberica je dobitnica prestižne nagrade »Best mother and baby product, London 2013«.

100% SIBIRSKA KOZMETIKA ZA MOŠKE

 

Divja Sibirija: trdnost in moč narave

 

 

Linija Natura Siberica FOR MEN ONLY združuje najnovejša odkritja v znanosti in edinstvene lastnosti sibirskih zelišč, prilagojenih le za moško kožo.

 

Izdelki Natura Siberica - Samo za moške združujejo divje organske izvečke rastlin prostrane Sibirije in tako ustvarjajo učinkovit negovalni sistem za dnevno nego. Aktivni sodobni moški lahko izkoristijo energijsko moč teh visoko uspešnih formul, ki jih podarja narava - razvitih posebej za čiščenje, varovanje in izboljšanje kože.

 

Vabimo vas, da da odkrijete moč zelišč, rastlin in jagod iz Sibirije, med katerimi se mnoge še vedno ne poznajo s svetom zunaj Sibirije.

Privoščite si celovito nego telesa iz linije SAMO ZA MOŠKE, ki je sestavljena iz:

Intenzivna negovalna krema za obraz MOČ VOLKA (50 ml)
 
Energijski šampon za lase in telo 2-v-1 DRZNOST TIGRA (250 ml)
 
Šampon proti prhljaju MOČ SIBIRSKEGA JELENA (250 ml)
 
Intenzivna krema za obraz proti gubam MOČ MEDVEDA (50 ml)
Šampon aktivator proti izpadanju las BELUGA (250 ml)
Super osvežile tuš gel POLARNI MEDVED (250 ml)

Rojena v Sibiriji - zdaj dosegljiva tudi pri nas. Ekskluzivno v Tuš Drogerijah. Več na www.naturasiberica.si

bottom of page