top of page

Obiščite uradne strani

  • Facebook Black Round

KUPIEC  -  ZDRAVO NE POMENI DOLGOČASNO

 

 

Kupiec je priznana blagovna znamka, ki ima v svojem prodajnem programu pestro izbiro zdravih prehrambnih izdelkov. Njihov moto je: Zdravo ne pomeni dolgočasno.

 

Že od samega začetka so pridobili zaupanje potrošnikov zaradi inovativnega pristopa k zdravi prehrani. Dobavljeni izdelki vsebujejo samo naravne izdelke v skladu z najvišjimi standardi. Ponašajo se z mednarodnimi kakovostnimi standardi: ISO 22000 in ISO 9001, certifikatoma IFS in BRC, tako izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti na vseh področjih delovanja.

V našem prodajnem programu so trenutno:

 

1. MINI BITES

 

Zdrav prigrizek v 4 različnih okusih. Okusni in zdravi polnozrnati piškotki. Idealen prigrizek kadarkoli tekom dneva z visoko vsebnostjo vlaknin, ki so v osnovi so narejeni iz ovsenih kosmičev z različnimi okusi. Vedno na voljo ko potrebujemo dvig energije doma, v šoli in službi, na poti, med učenjem …

Prigrizek Mini Bites Original 50 g
 
Prigrizek Mini Bites kokos 50 g
Prigrizek Mini Bites kakav 50 g
Prigrizek Mini Bites maline - brusnice 50 g
2. VAFLJI

 

Kupiec vaflji so pečeni v pečici in narejeni iz rjavega riža s celimi zrni in so zato bogat vit magnezija, železa, vitamina A in E. Imajo nizko kalorično vrednost in veliko vsebnost vlaknin. Na voljo so v slim – tanki različici, ki jih naredi še posebej hrustljave in so v naslednjih okusih:

Riževi vaflji tradicional 90 g
Riževi vaflji s sončničnimi semeni 84 g
Riževi vaflji polnozrnati 90 g
Riževi vaflji s sezamom 90 g
Koruzni vaflji 84 g

Za tiste, ki potrebujejo dodatno energijsko spodbudo ali pa se želijo malo posladkati pa so na voljo:

Riževi vaflji z temno čokoladno glazuro 90 g
Riževi vaflji zmlečno čokoladno glazuro 90 g
3. A BIT TO EAT za okusen zajtrk ali malico

 

A BIT TO EAT je linija okusnih muslijev. Glavna sestavina so ovseni kosmiči, sadje in mleko. Izdelki so pakirani v priročne vrečke za enkratni obrok, ki jih lahko vzamemo s sabo na pot, v službo ali pa si jih privoščimo kar doma.

 

Obrok se pripravi enostavno in samo v 3 minutah. Vsebino vrečke stresemo v lonček, dolijemo vročo vodo, da pokrijemo kosmiče, počakamo 3 minute in že imamo pripravljen okusen in zdrav obrok.

 

Musli z jabolkami & bananami 50 g
 
Musli z malinami & brusnicami 50 g
Musli z jagodami 50 g
bottom of page