top of page
shutterstock_112949653 ultra soft b.jpg

ULTRA SOFT NATURALS  -  KOZMETIČNA LINIJA

 

 

Linija kozmetičnih izdelkov ULTRA SOFT naturals je bila razvita z namenom zadovoljevanja potreb in pričakovanj v dnevni negi, za vse tipe kože ne glede na starost. Širok izbor izdelkov je namenjen kompleksni negi obraza, telesa, rok in nog.

 

Izdelki vsebujejo bogat nabor aktivnih snovi, vitaminov in izvlečkov rastlin, ki negujejo, regenerirajo, vlažijo, preprečujejo prve znake staranja in kožo ščitijo pred vsakodnevnimi škodljivimi učinki in zunanjimi vplivi. Napredne formule pripravkov naredijo kožo močnejšo, bolj gladko, prožno in nežnejšo ob dotiku.

 

Vsi proizvodi se dopolnjujejo, njihova redna uporaba pa izboljšuje stanje kože in zagotavlja optimalno nego. Izdelki so dermatološko testirani. Vsebujejo le naravne sestavine.

Dnevna krema za obraz – anti age
 

Krema je namenjena vsakodnevni uporabi za preprečevanje gubic.Koencim Q10 in karnitin imata učinek liftinga, stimulirata aktivnost odpravljanja gubic in regenerirata kožo. Vitamin A in E imata negovalni učinek in varujeta pred negativnimi vplivi.

Nočna krema za obraz – anti age
 

Krema z regenerativnim učinkom je namenjena delovanju medspanjem. Kompleks koencima Q10 in karnitina podpirata regeneracijo, napneta in utrdita kožo. Macadamia olje varuje pred negativnimi učinki prostih radikalov in s tem upočasnjuje proces staranja

Krema za telo in obraz z Q10 koencimom.

 

Za normalno in suho kožo.Koencim Q10 utrjuje, gladi in naredi kožo prožno. Aloe vera in provitamin B navlažita kožo in blažita

Krema za telo in obraz s proteini

 

Za normalno, suho in občutljivo kožo.Proteini povečajo odpornost in prožnost kože. Aloe vera in provitamin B vračata koži optimalno

Balzam za telo z Q10 koencimom.
 

Balzam povečuje napetost in elastičnost kože ter zagotovi optimalno raven vlage. Sestavine imajo shujševalni učinek, podpirajo modeliranje telesa in spodbujajo razčlenitev maščobnega tkiva. Kompleks Q10 koencima in karnitina gladi kožo on pospešuje odpravljanje celulita.

Krema za roke z aloe vera

 

Za suho in občutljivo kožo.Krema vrača koži vlažnost in gladkost. Aloe vera blaži razdraženost in obnavlja kožo.

Krema za noge z rožmarinom
 

Za suho in grobo kožo.Rožmarin, jojoba olje in vitamin A omehčajo poroženelo kožo in olajšajo utrujenost nog. Zmanjšujejo suhost stopala, preprečujejo hrapavost in žulje. Vsebina: 100 ml.

bottom of page