top of page

Obiščite uradne strani

MADES COSMETICS  - BODITE ODŠTEKANE

 

 

Mades cosmetics je uspešno podjetje, ki deluje v več kot 50 državah na področju nege telesa, las in kože. Odlikujejo jo čudoviti sezonski darilni seti. Kozmetika ima GMP certifikat, kar pomeni, da so vsi izdelki dobre proizvodne prakse, da so varni in zdravju neškodljivi.

 

 

Linija CHAPTER

 

Chapter je zgodba, ki se začne v kopalnici in naredi vsakdanjo nego telesa zabavno, zanimivo in nepozabno izkušnjo in v kopalnico pripelje eksotičen barvit pridih.

 

Chapter je linija, ki je nekaj posebnega:

 

- zaradi svetlih in eksotičnih barv

- tekst na spredni strani embalaže pove zgodbo o glavni konponenti dišave, ki izvira iz legende oz. mita v zvezi s sadjem

- vse embalaže izstopajo s svojimi divijim barvami.

Chapter geli za tuširanje
Chapter kreme za roke Chapter
Chapter 1: kokos &monoi

 

Na hribu je zraslo unikatno drevo z dolgim in tankim deblom. Nihče še ni videl takšnega drevesa in čudnih sadežev, ki so padali z njega. Zaradi sladkega okusa so sadež poimenovali kokus.

 

Chapter 2: acai & hibiskus

 

Nekoč pred davnimi časi v vasi na obrobju kraja Pará River, je živela deklica po imenu Iaca, ki je odkrila posebno palmo s sijočimi črnimi plodovi, ki sebi skrivajo celo bogastvo zdravilnih snovi. V zahvalo, ker je odkrila novi vir prehrane, so ljudje pimenovali sadež Acai, kar predstavlja ime deklice Iaca prebrano nazaj. 

 

Chapter 3: malina & amarilis

 

Nekega dne je nimfa Ida poskušala nabrati divje bele maline, da bi pomirila Jupterja, ki je bil besen. Med nabiranjem se je pičila na trnje malininega grma. Njena rdeča kri je za vedno obarvala maline svetlo rdeče.

 

Chapter 4: liči & lotus

 

Legenda pravi, da je cesar Hsuan Tsung poskušal narediti vtis in osvojiti srce Yang Kuei. Ker je bilo njeno najljubše sadje liči, je cesar zahteval, da ji tisoč milj daleč prinesejo košaro svežega liči.

 

Chapter 5: breskev & orhideja

 

Momotaro je prišel na Zemljo znotraj velikanske breskve. Našla ga je ženska, ki je prala oblačila v reki, po kateri je pripravla velikanska breskev. Ko so jo odprli, da bi jo pojedli, so znotraj nje odkrili Momotaro.

Chapter losijoni za telo
Chapter maslo za telo
bottom of page